Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Csupa szép és jó :)

2012.10.16. 18:11 - L.Moni

Természetesen mind Grétikéről és mind a külön foglalkozások tanítónéniétől :)

Tegnap úszáson volt, mikor leszállt a buszról Edit néni megdicsérte, mondta, hogy nagyon ügyesen csinált minden feladatot. 

Ma zeneovi volt és Dettyke néni jött oda szólni, hogy Grétike volt a legügyesebb a csoportból, külön kiemelte Pálma néni az Ő nevét :)

Judit nénivel beszélgettem és Ő mondta, hogy a csoportos foglalkozásokon Grétike az elsők között csinálja meg a feladatokat. Meg se kottyannak neki. Egyre jobban kitűnik, hogy mennyire szereti, ha itthon feladat lapozunk, verset tanulunk, mondókázunk.......

Rengeteg minden ragad rá és csak tanul, tanul, tanul.........

Szívet melengető érzés ám hallani ezeket a dicsérő szavakat :) Nagyon büszke vagyok az én drága csodababámra!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr414852567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása