Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Ludas Matyi

2012.10.08. 17:15 - L.Moni

Apával, kettesben, azaz hármasban voltak, hiszen Panni babát is vitték.

Csinike nagyon boldog volt és izgatott. Már reggel türelmetlen volt és várta, várta, hogy mikor mondom végre, hogy indulás.

Nagyon időben kész volt az ebéd. Utána készülődés, befontam a haját, kerestünk szép ruhát, Panni baba is át lett öltöztetve. 

Végre, valahára ki lett mondva a bűvös szó: " indulás"

Z és minicsini a színházban kiszállt mi pedig, (minipasi, anyósom, Gabi és én) elmentünk a városligetbe játszóterezni.

Grétike boldogan rohant hozzánk az előadás után, de a kérdésre, hogy miről is szólt a darab nem igazán tudott válaszolni :) Most már azért tud, el-el mond belőle részleteket, mesél a bábokról.

Tetszett neki, nekik, mert, hogy Z kijelentette, többször fog csinálni ilyen programot. Büszke és boldog volt minicsinink mellett )

(Próbáltam beilleszteni képet, de nem jött össze. Túl nagy a kép és ezen a gépen nem találok programot amivel kicsinyítsen. A másik gépem meg nem rakja össze Z.............. Pedig már kértem sok-sok alkalommal rá :( )

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr604827044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása