Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Mérges voltam...

2012.10.01. 10:10 - L.Moni

mégpedig Z-re!

Az oviban házi feladatot kapott Grétike, faleveleket kellett gyűjteni a hétvégén és bevinni hétfőn az oviba. Szombaton délután kimentünk a tanösvényhez sétálni és leveleket gyűjteni. Sikerült szépeket találni, sárgás, vörös, rozsdás. Mindenféle volt a táskában. Bent hagytuk a kocsiban, hisz hétfőn úgyis a miénk a kocsi és így tuti nem marad el a bevitele.

Aha....

Z felkelt ma hajnalban és elment a kocsival dolgozni, ami nem gond, sétálunk oda-vissza, úszás után meg egy nyalókával "lekenyerezem" csinikét és akkor talán nem lesz nyűgös. De a kocsival együtt elvitte a leveleket is!

Mérges lettem.

Így, hogy neveljük tanulásra, szorgalomra a gyermeket, ha az elvégzett házi feladatot elviszi apa és elintézi annyival, "bocsi nem szándékos volt"?!

Majdnem sírt cicus. Én meg kimentem az udvarra és szedtem pár levelet, koránt sem olyan szépeket és színeseket, mint a Duna parton szedtünk, illetve az oviba sétálva még csinike gyűjtött párat.

Nem lett gond, mert megoldható volt másképp, de annyi figyelmet érdemelt volna a kicsi lány, hogy Z kiveszi azt a táskát a kocsiból.

Most majd itthon használjuk el a leveleket. 

Majd felragasszuk őket lapokra :)

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr184812967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása