Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Vasárnap -állatkert :)

2012.09.28. 16:42 - L.Moni

Végre.

Eljutottunk:)

A szokásos szeptemberi állatkertezés.

A kihagyhatatlan.

A családi "hagyomány" :)

Reggel 7 után keltünk, a gyerekek és én, Z az aludt 1/4 9-ig. Az idő kicsit borongós volt de azért előbújt a napocska, legyártottam pár szendvicset, felöltöztünk és elindultunk volna de Z-nek eszébe jutott, hogy bent maradt a mobilja a házban. Én bejöttem érte közben megjelent Gabi. Sikeresen rábeszéltük, hogy a motort cserélje le az autónkra és tartson velünk (egyáltalán nem volt nehéz rávenni :) ). Végre tényleg elindultunk és meg is érkeztünk az állatkertbe. 

Szuper jó volt mint mindig :) Gyerekek  is élvezték és mi felnőttek is nagyon. Etettük kézből a tevéket, zsiráfokat. Megcsodáltuk az elefántokat, teknősöket, halakat, majmokat, kígyókat, tigriseket, papagájokat......... Majd minden állatot :) Voltunk a játszótéren, megnéztük a fókashowt :) a kihagyhatatlant. És most már Gergőkém is élvezte nagyon, hangosan sikongatott egy-egy mutatványuknál és az sem zavarta ha víz fröccsent rá egy kevés. Grétikém legnagyobb örömére a madárházban a karjára repült egy szép, színes papagáj. Az állatsimogatóban a kecskék meg lettek kergetve, csinike odaédesgette őket, Gergőke pedig elűzte, kiabált rájuk, kergette őket :)

Gábor kellően elfáradt, de a gyerekek is kidőltek. Pasika már az autóhoz sétálva a babakocsiban amit épp ezért vittük magunkkal, sejtettem, hogy ez lesz. Amúgy parkolópályán van már a babakocsink, na meg elég megviselt is már szegénykém. 

Itthon még volt egy kis játék majd mind a két gyermek hipp-hopp elaludt :)

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr14798583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása