Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Már 5:)

2012.09.10. 15:07 - L.Moni

A Mi édes, drága minicsinink már 5 éves!

Imádnivaló hisztizsák, aki olyan nagylány már. 

Tegnap reggel azzal ébredt, hogy be lett-e fejezve a tortája. Naná, hogy be, éjjel, miután elaludt, megcsináltam. Egy rózsaszín nagy doboz tele csillagokkal és holdacskákkal, na meg a közepére vettünk egy szép hercegnős gyertyát :) Teljes volt az öröme.

Gabi jött ki, Sanyiék sajnos nem értek rá. De jó volt így is, sokat játszottunk (mondjuk csak mi, mert Z az ágyat nyomta a változatosság kedvéért, mint minden hétvégén).

Ebéd után kapta meg csini a tortát, az ajándékokat. Lego, minicsajos retikül, fa babák.......

Mindennek örült szerencsére. Viszont felvett egy új, rossz szokást. Ha meglát valakit rögtön kérdezősködik, hogy mit hozott neki. Tudom, gyerek tulajdonság, nincs olyan kicsi akinek ne lenne ilyen korszaka, de nagyon zavaró. Mondogatjuk neki, hogy nem szabad, de egyenlőre nem nagyon érti miért is csúnya dolog amit csinál.

Ezt leszámítva nagyon ügyes és okos, szépen rajzol, színez. Egyre ügyesebb a számok világában. A mesecsatornát "lecserélte" egy tudományos csatornára. Fizikai és kémiai kísérletek vannak rajta, tudományos magyarázatok. Nagyon érdekli, ha valamit nem ért, kéri magyarázzuk el. A hiszti sajnos megmaradt, de úgy tűnik tudjuk kezelni:)

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr44764861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amina09 2012.09.14. 09:53:38

Hihetetlen, hogy telik az idő!
Boldog szülinapot Grétinek, kicsit megcsúszva!
Kérlek, puszild és öleld meg helyettem is :)
cupp


süti beállítások módosítása