Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Furcsa volt.....

2012.08.22. 13:56 - L.Moni

..... újra találkozni a régi barátokkal.

Tegnap délután elmentünk Gyöngyiékhez. Már 3 éve nem találkoztunk, a gyerekek nem is emlékeztek egymásra. Azért feltalálták magukat :) Hamar elkezdtek játszani, mi meg beszélgettünk. Befutottak Szilviék is és újra együtt volt a kis csapat. Barnika+ Anna+ Grétike. 

Mindenki sokat nőtt, így főleg látszott, hogy milyen gyorsan repül az idő. Már nagyok! Gréti nem öltözött át fürdőruhára Barni előtt, mert akkor meglátja Őt ruha nélkül, amikor lányos dolgokról beszélgetett a két lány elküldték Barni, mondván Ő fiú és ne hallja.....

Gergőkém betelepedett Barni szobájába és játszott és játszott :)

Jó volt újra találkozni és látni ki, mennyit változott. Hallani kivel, mi történt :)

Most azt beszéltük meg, hogy igyekszünk sűrűbbre venni a találkozókat, hisz jól érezzük magunkat együtt.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr434724693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása