Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Hisztik éjszakája...

2012.08.21. 10:37 - L.Moni

...van mögöttünk.

A tegnapunk nagyon pörgősre sikeredett, barátnőméknél voltunk Felsőpakonyban. Amolyan hagyományféle, hogy augusztus 20.-án együtt vagyunk mi négyen, na meg a családunk is :) Hisz jól érzi magát a csapat együtt.

Egész nap ott voltunk, a gyerekek medencéztek, rohangáltak, kiabáltak, veszekedtek és játszottak, játszottak és játszottak. Erőszakkal se lehetett volna őket lenyomni ott aludni.

Hazafelé a kocsiban mind a kettő beájult, itthon gyors fürdés és alvás tovább.

Elsőnek csinike ébredt és sírt, nem tudni miért, az nem derült ki. Apája nagy nehezen megnyugtatta és visszaaludt. Majd 3 óra körül pasika ébredt sírva, vígasztalhatatlanul. Semmi se volt jó, csak sírt és sírt. Z kiakadt, kiabált. Én meg próbáltam Gergőkét lenyugtatni. Nagy nehezen 1/2 4 után sikerült és visszaaludt. Ő viszonylag könnyen, Z és én már nehezebben.

Reggel elég fáradtan ébredtünk mind a ketten. Na de a két gyerek is nyűgös ám és fáradt....

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr454722792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása