Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Kész :)

2012.06.26. 14:49 - L.Moni

A lépcső tetején lévő kihasználatlan terület végre hasznosítva lett:) Elkészült a beépített szekrény oda, délután már át is fogok pakolni oda pár ruhát. Már nagyon vártam, hogy elkészüljön. 

Nagyon szép lett és csinike legnagyobb örömére az egyik ajtó tükrös :) Naná, hogy illegette már magát előtte. Pörgött a ruhácskájában, riszálta a popóját. Vérbeli csajszi.

Pasika meg persze ezerrel segített Petinek csinálni a szekrényt. Követte minden lépését, egy percre sem hagyta magára. De Peti türelmesen figyelt rá és magyarázta neki mikor épp mit csinál és miért csinálja. Gergőke meg nagy komolyan hallgatta és néha hozzáfűzött ezt-azt :)

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr974612423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása