Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

A föld napja

2012.04.23. 20:25 - L.Moni

Pénteken volt :) Az óvoda pedig ezen alakalomból ismét közös kertszépítést szervezett.A szülők vittek be virág és zöldségpalántákat, magokat. A gyerekek pedig az óvó nénikkel és pár szülővel együtt elültették. 

Grétike gyöngyvirághagymát vitt be péntek reggel az apukájával. Z megkérdezte, hogy bejöhet-e velem Gergőke az ültetésre és igent mondtak rá :) Fél tíz körül értük oda, a gyerekek már izgatottan sorakoztak az udvaron, csinike nagyon örült mikor meglátott minket. Együtt ültettünk el árvácskát, margarétát. Utána Grétike rohangált, játszott a pajtásaival Gergőke pedig a legnagyobb természetességgel beállt közéjük. Hamar nagy csapat alakult ki körülötte, Ő ment minden felé a többi kisgyerek pedig utána. Húzták-vonták. Mindenre felmászott, az összes számára veszélyes helyet megtalálta és természetesen ki is akarta próbálni :) Párszor szaladt után Detti néni és Én is :). Csinike a játékot félbeszakítva beállt még paradicsom palántákat is ültetni majd nem sokkal később hazasétáltunk. Nem vártuk meg, hogy ebédeljen Gréti, mert péntek volt és mire hazasétáltam volna Gergivel már indulhattunk volna vissza.

Jó volt nagyon, szép időnk volt és hatalmas örömet szereztünk Grétikének azzal, hogy ott voltunk :)

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr394463051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása