Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Rajzol és fest :)

2012.04.12. 15:23 - L.Moni

Kicsi Grétike minden nap leül az asztalhoz, kér papírt és rajzolgat, színezget. Egyre ügyesebben azt el kell ismerni. Lerajzolta már a házat, az udvaron pedig minket. Próbálkozik állatok rajzolásával is és sokszor már felismerhető, hogy épp mit ábrázol:)

Hugikáéktól kapott húsvétra egy matrica festő készletet. Már régóta kérlel, hogy vegyem meg, de eddig ellenálltam, gondoltam majd gyereknapra megkapja. Most beelőztek vele :) Cicus pedig imádja. Minden nap elővesszük és ügyesen koncentrálva festi a matricákat, majd másnap iszonyatos lelkesen teszi azokat a teraszajtó ablakába. Lassan már nem látunk ki a sok üvegmatricától :) De megéri, csinike imádja és napról-napra ügyesebben bánik a matricafestékkel.

Van neki kézügyessége az tuti :)

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr154389999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása