... lehetőség. Én meg éltem vele :)
Hétfőn délután kérdezte meg tőlem Amina barátnőm, hogy volna-e kedvem vele menni egy főzőiskolába ahol Pesti István, a Bábel étterem főszakácsa mutatja be mit is tud. Z nagyon rendes volt, elintézte, hogy szabin legyen, így Ő volt kedden Gergőkével Én meg elmentem tanulni :)
Nagyon jó volt :) Személyesen találkoztam olyan bloggerekkel akiknek a receptjeiket szeretettel használom és a magunk ízlésére formálom. Volt aki kellően távolságtartó volt de volt aki kedves és közvetlen. Pesti István és a két másik szakács pedig.... Sok mindent lehet tőlük tanulni. Legfőképp a főzés szeretetét, az alázatot, ahogy a munkájukat végzik. Fantasztikus emberek, nem szállt a fejükbe a "dicsőség" hanem sokadjára is lelkesen, kedvesen árulták el az apró trükköket, adtak szuper tanácsokat. Mutatták meg miként is lehet valamit egyszerűbben megcsinálni.
A menü szuper volt. Göngyölt csirkecomb, karalábépürével, párolt zöldségekkel. A desszert pedig egy csodás, szuper könnyű csokoládés sütemény egy isteni mártással ami mangópüréből és passiógyümölcsből készült.
Az ebédet közösen főztük meg, közben beszélgettünk, én pedig sokat tanultam.
Ebéd után nem sokkal elindultunk haza.
Nagyon jó volt az a nap. Találkoztam ismét Aminával, megismertem egy kedves csajszit Ági személyében, remélem ismeretségünk barátsággá fog alakulni, minden esély megvan rá :) és még sokat tanultam is.
Z nagyon jól elvolt itthon minipasival. Jól elszórakoztatták egymást:) Mikor jöttek értem kisHerceg egy kicsit haragudott rám, de azért estére sikerült kiengesztelnem. A kiengesztelésben nagy szerepe volt annak a nagy adag gyümölcskrémesnek amit a kedvükért sütöttem miután hazaértem :))