Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Március 14. szemészet

2012.03.18. 16:31 - L.Moni

Cicussal voltunk megint vizsgálaton. A doktornéni ismételten megállapította, hogy nagyon szépen gyógyul a szemecskéje :) Grétike igazi nagylány módjára viselkedett. Csinálta a feladatokat amiket a doktornéni kért. Ha kérdezte ügyesen válaszolt. Már csak heti 2-3 napot kell takarni a szemét és csak a balt. A szemüveg még kell neki, ámbár cicus nem igazán szereti.

 Vizsgálat után elmentünk sétálni a Nemzeti színházhoz. Nagyon szép a parkja. Jó volt ott sétálni nagyon csak kár, hogy fújt a szél így hamar visszamentünk az autóhoz mind a négyen. Bizony négyen, Z szabit vett ki arra a napra, azt mondta, olcsóbb szabit kivennie mint kifizetni megint a parkolási bírságot.....

Együtt mentünk csinike angoljára majd irány haza.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr504323996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása