Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Tanulni akar...

2012.03.06. 09:28 - L.Moni

... és tanul is csinike.

Mostanában rengeteget rajzol, füzetezünk. Vettünk neki egyszerű vonalas füzetet és írni tanul. Nyomtatott betűkkel leírjuk neki a kért szót és Ő lemásolja, de már nem egyszer volt olyan, hogy a rajza alá odaírta, hogy anyu, apu, néha még a Gréti és a Gergőke is odakerül.

Heti rendszerességgel jár angolórára. Imádja, nagyon várja. Edina néni is csak jókat mond róla. Mostanában már énekelget itthon angolul, mondja a szavakat amiket tanulnak. Bent az oviban pedig eljátsza a többiekkel az angolórákat.

Sakkozik az apjával. A tabra lett letöltve egy program és majd minden este leülnek játszani. Nem igazán érti még a szabályokat, de Ő maga mondta, hogy szeretné megtanulni és lelkesen igyekszik is :)

A sok tanulás mellett sok a hiszti is, na de azt majdcsak kinövi :)

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr114292226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása