Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Már 1 éves 8hónapos és 4 napos

2012.03.06. 09:19 - L.Moni

Rohan az idő. Kicsipasim nő és hihetetlen ütemben fejlődik.

Rengeteget beszél, ügyes mondja már a nevét is ha kedve van hozzá. Egész nap mozgásban van. Alig akar napközben pihenni. Tanul és tanul. 

Valamelyik nap csinitől kérdeztük, hogy van angolul a macska erre Gergőke félvállról odaszólt, hogy cat :) csak lestünk:)

Már számol velünk 10-ig ügyesen. Sokszor szól ha kakilt és le kell venni a pelust. Választott magának bilit a boltban és szorgalmasan ül rá, de inkább csak mellé pisil még. Na de nem is erőltetjük számára, ráér még vele nagyon.

Sokkal hamarabb tud megcsinálni bármit, mint annak idején csinike. Szivacsként szívja magába a sok információt, raktározza és jól használja.

Igazi energiabomba, mellette nem igazán lehet pihenni, most meg, hogy jön a tavasz, a jó idő menne ki folyton. Minden nap kint vagyunk, sétálni, játszani. Alig várom, hogy a teraszt is újra igénybe tudjuk venni és akkor már ott is tud újra játszani.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr84292205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása