Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Atópiás dermatitis

2012.03.06. 09:50 - L.Moni

Sajnos :(

Kicsipasi arcán, karján és a lábán hétvégén rengeteg kiütés jelent meg. Nagyon csúnya lett a kis bőre. Eddig is kenegettük testápolóval (gyógyszertárival) mert ekcémás de ez más volt és aggasztott.

Tegnap reggel hívtam a doktornőt és elvittem hozzá. Megnézte a kis drágát és rögtön átküldött minket a bőrgyógyászatra mert ez már nem az Ő asztala.

Átmentünk bejelentkeztünk, már lent szóltak, hogy épp véget ért a doktornő rendelése és valószínű 1,5 órát kell várnunk. Úgy voltam vele, nem érdekel, kivárjuk csak csiniért érjünk vissza 3/4 4-re az oviba. Mikor a doktornő el akart menni és látta kisgyerekkel vagyok ott, behívott minket és megvizsgálta Gergőkét.

Szomorúan hallgattam a diagnózist és még most is emésztem.

Atópiás dermatitis.

A legtöbb fertőzés, betegség rögtön észrevehető a kis bőrén. Nem fertőző csak nagyon csúnya. Kapott cseppeket, szteroidos krémet, glicerines fürdetőt. Naponta három alkalommal kell innia calciumot. Így is körülbelül 3 hét mire rendbe jön a kis bőre:( Akkor visszamegyünk a doktornőhöz és megbeszéljük a továbbiakat.

Hát nem lettem túl vidám ettől.............

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr924292253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amina09 2012.03.13. 17:21:25

Jobbulást a picinek! :((
Szegényke...


süti beállítások módosítása