Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

December 5: kardiológia és végre ideért a Mikulás:)

2011.12.12. 20:38 - L.Moni

Már egy hete volt, december 5 reggel 9-9:30 körülre kaptunk időpontot a kardiológiára. Kicsit izgultam, nem is mertem egyedül elvinni hercegemet. Z is jött, szólt a munkahelyén, hogy pár percet késni fog. Időben odaértünk és nem is kellett sokat várni. Megvizsgálták picurkánk, valóban van szívzörej de a doktornő azt mondta nem kell vele foglalkozni. Egy energiabomba a kisfiunk és minden rendben van vele. Egy év múlva kell visszamenni kontrollra, addigra valószínű teljesen kinövi :)

Este meg jött a Mikulás. Grétike már nagyon-nagyon várta. Miután hazaértünk az oviból mindenkinek a cipőjét meg kellett takarítanunk és kiraknunk a teraszajtóhoz. Két percenként szaladt oda és nézte, volt-e már a Mikulás bácsi. Na de Ő nem jött. Egy idő után megunta a szaladgálást és odavitt egy széket és ott ült az ajtó mellett:) Este hívott Z, menjünk be érte a hévhez. Nem nagyon akart csinike jönni, félt, hogy elszalasztja a Mikulást. Sajnos pont akkor jött míg mi odavoltunk:)) Nagy volt az öröm. Ráadásul még a hőn áhított öv is belekerült a csomagba és virgácsból meg csak egy egészen kicsike:) Maximálisan elégedett volt Grétike. Persze Gergőke is. Ő egy mágnese rajztáblát kapott:) Azóta is napi használatban van:)) Ez nála mostanában nagy szó, mert csak a kisautók a slágerek.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr273458614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása