Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

"Anyuuuuu, ma jön a Mikulás?"

2011.12.01. 07:34 - L.Moni

Címkék: mikulás advent várakozás

Minden nap ezzel a kérdéssel kel a kicsi lányom:) Nagyon várja.

Tegnap angol után vártunk az apjára a hév-nél és sétáltunk. Bementünk a plázába is, és ott csináltak egy kis zugot a Mikulásnak. Kicsi házikó, hóember és fotelek előtte. Nagyon tetszett neki, izgatottan nézegette, hogy esetleg bent van-e a Mikulás bácsi. Sajnos nem volt bent, na de majd elmegyünk arra hétvégén is, hátha akkor sikerül vele találkozni :)

Ma már december van. Adventi időszak. Ma délutánra befejezem az adventi naptárakat és minden este fognak kapni egy-egy kis apróságot karácsonyig :)

Így hátha könnyebb lesz a várakozás.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr213428064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása