Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Nehéz napok

2011.11.24. 12:51 - L.Moni

Sajnos:(

Z beteg egy kicsit, Gergőke is egy kicsit, Én nagyon de cicus szerencsére jól van (kop-kop-kop)

Éjjelente szinte semmit se alszom. Hol kisHerceg sír fel vagy köhécsel, hol cicus hisztizik vagy épp én köhögök és nem bírom abbahagyni. 

Az éjszakai nem alvást nappali lazítással pótlom (pirul) gyakorlatilag alig csinálok valamit. Pötizem, cicusozom és várom, hogy Z hazaérjen és tudjon segíteni. Azért főzni főzök és persze játszom is a gyerekekkel, de a lakásban meglátszik, hogy napok óta nem igazán aktivizálom magam.

Remélem most már a gyógyulás útjára lépek és akkor minden megy vissza a régi kerékvágásba és újra rend lesz a lakásban, ha csak pár perc erejéig is :)

Nem beszélve arról, hogy jön az adventi időszak és még nincs kész a naptáruk, na meg nyakunkon a karácsony, mézeskalácsot is szeretnénk sütni csinivel és pötivel de addig még meg kell csinálnom a köténykéjét a kicsi lánynak.

Szóval meg kell gyógyulnom hipp-hopp és csinálni mindent, legfőképpen: bepótolni ezt a pár nap lazsálást.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr833408222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása