Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Nehéz autó nélkül

2011.11.09. 17:47 - L.Moni

Még múlt héten pénteken vitte el a szerelő a kocsit. Csúszott a kuplung, úgy meg nem lehet használni.

Azóta kocsi nélkül vagyunk. Furcsa és nem a legjobb. Busszal postára menni. Sétálni csinivel reggel és délután az oviba majd haza, vásárolni is sétálva. Gergő tüntet a babakocsi ellen, viszont nem fogad szót, nem tartja még be a szabályokat ahhoz, hogy babakocsi nélkül induljak vele útnak. Na meg nem is bírja még a hosszú sétákat. Az ovi meg oda vissza kb 3 km. Sok lenne neki. Nem a séta ellen van kifogásom, de eddig Z reggel elvitte autóval csinit és én hoztam haza. Most én viszem és hozom + bolt +miegymás, autóval hipp-hopp mindent sikerült elintézni, így sokkal tovább tart :). Ma patikába kellett volna mennem, mert elfogyott a fájdalom csillapító tapaszom, de csak magas padlós busszal találkoztam. Arra meg a babakocsit felcipelni + levenni, na inkább kihagytam. Hátha holnap nagyobb szerencsém lesz és alacsony padlós fog járni az útvonalon :)

Állítólag ma vagy holnap kész lesz az autó, jó volna mert elfogyott a mosópor, kávé, tej (kartonnal szoktuk venni) meg sok más is és rossz lenne mindent babakocsival, gyalog cipelni. 

Nekem persze, mert Z minden este 1/2 8- 8 körül ér haza, fáradtan, nyűgösen. Van, hogy akkor már alszanak a gyerekek.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr233361022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amina09 2011.11.14. 09:01:09

Együttérzek veled Móni! Két gyerekkel nagyon nehéz lehet ezt megoldani, főleg, hogy már itt a hideg.
Nekünk kb 2 hónapja meghalt az autónk, végül a roncstelepen végezte... és most minden egyes apróságért (doki, hivatali ügyintézés) az anyósomékat kell zaklatnom...
Épp most nincs autónk, amikor a legnagyobb szükség lenne rá (és ugye a végtörlesztés miatt minden fillérre most szükségünk van :(.

L.Moni 2011.11.14. 09:03:43

Azóta szerencsére készen lett, csak épp egy kisebb vagyonba került. Na de ez van. Sajnálom az autótokat :( hamarosan lesz másik az tuti. Annak meg csak örülni lehet, hogy tudtok végtörleszteni :)
Anyósodék meg biztos nem bánják, hogy a csodás kis unokájukat viszik erre-arra :)


süti beállítások módosítása