Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Sopron - harmadik nap

2011.10.28. 12:33 - L.Moni

Sokadik nekifutás, talán most sikerül leírni és nem törli se Z, se Gergőke

Szóval, harmadik nap.

Hajnalban keltünk. Jobban mondva cica ébresztett mert nem mellette feküdtem. Sikeresen felhisztizte Gergikét is már indult is a napunk. De csak hármunknak, mert sikerült visszatartani a gyerekeket attól, hogy felébresszék Z-t. Majdnem 8-ig hagyták aludni :) 

Gyors reggeli, pakolás, szállás rendezése majd indulás. Na nem haza hanem fel a Károly-kilátóhoz. Egy darabig kocsival majd gyalog. Jó volt sétálni de kicsit nehéz volt, törpHerceg rám volt kötve és hegynek felfelé kissé nehéznek éreztem. Viszont fent gyönyörű volt a kilátás. Mind a négyen felmentünk a kilátó tetejére is. 79 fa lépcsőfok és 16 csigalépcsőfok. Pazar a kilátás. Sopron fentről nézve is gyönyörű :)

Miután lesétáltunk irány Nagycenk, meg szerettük volna nézni a kastély de nem jött össze. Magyarországon hétfőn nem szabad túristáskodni :( Zárva volt, azért sétáltunk egy nagyod a kertjében és gyűjtöttünk cicusnak terméseket az oviba. Vissza az autóhoz ás irány Pannonhalma, az apátság. Persze az is zárva volt, így csak sétáltunk egy hatalmasat a friss levegőn a szép napsütésben :) Gyönyörű az apátság környéke.

Így kicsit hamarabb hazaértünk mint terveztük, de a gyerekekre és ránk is ránk fért egy kis pihenő a hosszú hétvége után. Mindenki elfáradt és hamar kidőlt estére :)

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr783334410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása