Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

15 hós oltás

2011.10.08. 11:37 - L.Moni

HáziPasim megkapta a soron következő oltását + az agyhártyagyulladás ellenit.

Nagyon ügyes volt, igazi kis hős:)

Zokszó nélkül hagyta, hogy kétszer is megszúrja a doktor néni. 

Lemérték ha már ott voltunk. 10,78 kiló és 81 centi. Szinte semmit se hízott az elmúlt 3 hónapban. Mondjuk nem is sokat pihent, gyakorlatilag állandó mozgásban van :)

Sajnos kaptunk beutalót a kardiológiára:( Nem múlt el a szívzöreje, és jobb félni mint megijedni alapon beutalta a Heim Pálba a doktornő. 

Már az időpontunk is megvan. November 7. Azért ilyen "hamar" mert figyelembe vette a korát főorvosasszony. Ha ezt nem teszi akkor december vége de inkább január eleje lett volna a befutó :(

Most próbálok nem gondolni rá, hová is fogunk menni. Szándékosan nem olvasok után mitől lehet a szívzörej. Nem szeretnék pánikolni. Várom nagyon a 7.-ét, hogy meg tudjak nyugodni.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr903287293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása