Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

4 éves lett csodababám :)

2011.09.10. 09:01 - L.Moni

Címkék: szülinap torta ajándékok

 Az én kis drágaságom már 4 éves. 

Hihetetlen milyen nagylány már.

Az öltözködésben igaz csajos de vagány darabokat választ.

Sokat énekel, de úgy ám, hogy Ő maga találja ki a szöveget is a dallamhoz :)

Egyre tisztábban, választékosabban beszél.

Egyre akaratosabb, hisztisebb és szemtelenebb.

Egyre jobban várja az iskolát.

Tegnap reggel vitt egy tortát az oviba. Ott az egész délelőtt róla szólt. Énekeltek neki az ovónénik, a kis pajtásai is felköszöntötték. Ebéd után viszont hatalmasat hisztizett az óvó néniknek. Váltig állította, hogy Én megyek érte ebéd után és kikészült, hogy nem jelentem meg. Naná, hogy nem mentem, mert az volt megbeszélve, hogy alvás után jön haza. Felhívott a Detty néni, hogy Grétitől zeng az ovi. Mi legyen. Hát persze, hogy rohantam érte, nem jött ki éppen jól, hisz félig voltam kész az ebéddel, tortával de nem akartam, hogy rossz emléke legyen a 4. szülinapjáról.

A tortáját már együtt fejeztük be. Életem első marcipán bevonatos tortája :) cicus kérésére piros lett és szívecskék meg egy nyuszika volt a tetején :)

Apukája kivételesen hamarabb hazajött majd nem sokkal később megjöttek anyósomék. Véget ért a nyaralás és erre mentek haza, így bejöttek felköszönteni csiniminit:) Kapott tőlük Gréti egy fülbevalót, este sikerült betenni a fülecskéjébe. Jó áll neki:)

Tőlünk már kapott egy melegítőt, egy nadrágot, hajgumikat és hajpántot. Ezeket reggel. Este pedig kapott egy görkorcsolyát:) Már régóta nyúz minket, hogy szeretne, majd ma kipróbáljuk. Még hátra van egy ajándék. Ami nem is igazán csak az övé, hanem a "családé". Elmegyünk hétvégén az állatkertbe. Mióta cicus megvan minden évben szeptemberben elmegyünk oda. Imádja, imádjuk:)

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr673215207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amina09 2011.09.13. 01:36:47

Isten éltesse a szépséges nagylányodat! :)))) Sok sok puszit küldök Grétinek (bár kicsit megkésve, de van igazolásom, mert most jöttünk haza a tengerről).
Csodás tortát kapott :)

L.Moni 2011.09.13. 01:39:13

@Amina09: Köszönöm, átadom neki ha felébred:)
Remélem jól éreztétek magatokat:)


süti beállítások módosítása