Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Naiv voltam

2011.08.17. 18:23 - L.Moni

 Azt hittem, hogy valamit gyorsan és gördülékenyen el lehet intézni ebben az országban. Hát sajnos nem :(

A két kicsinek szerettem volna megcsináltatni a személyi igazolványát. Ma, miután Z-t kiraktuk a hév.nél, elmentünk az okmányirodába. Odaértünk kezdtem örülni, hisz alig voltak. Mikor mondtam mit szeretnék úgy néztek rám, mint egy ufora, közölték, hogy időpontra kell jönni. Mondom oké, mostanra kérek időpontot. Nincs, csak szeptember végére! Szinte senki se volt ám bent. Mondtam, hogy nekem azért hamarabb kéne a gyerekek igazolványa. A válasz az volt, hogy akkor menjek időpont nélkül de csak jövőhéten és a gyerekek anyakönyvi kivonatával, lakcímkártyájával az én papírjaimmal, stb, stb......... Kérdezem mennyit kell várni, válsz: 4-5 órát biztos. Kérdezem, két gyerekkel? Válasz: persze, vagy ha gondolom menjünk oda már reggel 7 előtt és elsők leszünk és akkor talán hamarabb végzünk.

Megállapítottam, hogy a hölgynek nincs gyermeke. Különben nem mondana ilyen h......t. Vagy hajnalban megyünk és talán időben végzünk, vagy kicsit később és sok-sok órát ott ülünk. Szerintem be fogok menni pesten az egyik önkormányzathoz és megcsináltatom ott. Ez nincs lakcímhez kötve és ott talán rugalmasabbak, mint itt a városban.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr403160801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amina09 2011.08.19. 12:47:36

Nagyon szomorú, hogy ezek a dolgok így mennek nálunk... :(


süti beállítások módosítása