Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Meleg majd hideg, front és nyűgösség hegyek

2011.07.23. 15:17 - L.Moni

Címkék: meleg nyűgösség front viták étvágytalan

Valahogy végigszenvedtük a hetekig tartó meleget, rossz volt, mert minden nap volt uv riasztás így szobaprogram kellett vagy olyan helyre kellett menni ahol nem tűzött a gyerekekre a nap. Az ikea erre a célra kiváló ám, légkondicionált, minden szinten van a gyerekeket lekötő játék kitéve és még a játszóháza is szuper :)

A gyerekek étvágya valahol elveszett, Gergi még csak-csak evett egy keveset de cicus átment fényevőbe. Gyakorlatilag egész nap elvolt a reggeli 1 db tejszeleten. Folyadékot  szerencsére ivott de enni nem volt hajlandó, pedig igyekeztem a kedve szerint főzni, hiába :( Evés helyett hiszti volt, rengeteg vagy inkább folyamatos. Mindig talált okot rá. Mivel Ő nyűgös és hisztis volt, Gergike hiába ébredt jókedvűen reggel átvette a nyűgösséget és így esténként már két nyűgös gyerek volt a leltárban :) 

Végre kicsit enyhült a hét elején a nagy forróság, hatalmas viharral váltotta a hidegfront a meleget. Gergike álomkóros lett, cicus kevésbé hisztis és végre visszatért az étvágya:)

Voltunk barátnőzni Gödön, a három csajszi (Míra, Zsozsi és Gréti) divatbemutatót tartottak. Folyton átöltöztek, szájfényt kentek a szájukra, a ruhájukhoz illő táskát kerestek......... MiniPasim randalkázott, az eső és hűvös ellenére belemászott a medencébe, lépcsőzött, élvezte, hogy a csajok el akarnák zavarni Ő meg azért is maradt. Báló meg Gegi pedig örömmel ijesztgették a csajokat :)

A két gyerek között már vannak viták, mind a kettő akaratos és megy a saját feje után, persze mást akar csinálni mint a tesó. Így perlekednek, cica kihasználja a nagylányságát és van, hogy fellöki pötikét, elveszi tőle a játékát. Nem játszik ám vele, leteszi 1 méterrel arrébb de azt nem engedi, hogy kisHerceg jól érezze magát. Imádják egymást de egyre hangosabbak :)

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr843091515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása