Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Eger, harmadik nap.

2011.06.25. 15:56 - L.Moni

 Gergike korán kelt, így én is. Átmentünk a másik szobába, játszott majd szopizott és visszaaludt. Cicus és Z 8 körül ébredt. Bevártuk Gergit és lementünk reggelizni majd vissza a szobába összepakolni. Pár perccel 10 után adtuk le a kulcsot és indultunk. 

Na de még nem haza, elmentünk a Minarethez, csini és Z fel is ment a tetejére. Nekem előjött fóbiám és így lent maradtam pötikével. Utána még sétáltunk, fagyiztunk, beültünk egy étterembe ebédelni. 3-kor indultunk vissza. Csini és Gergike is aludt hazáig. Nagyon-nagyon elfáradtak a hétvégén:))

Ez a kirándulás főpróbának tökéletes volt. Idén még nem vagyunk alkalmasak elmenni 10 napra külföldre. Talán majd jövőre:) Addig is lesznek hosszú hétvégéink. Barátokkal, családilag.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr713013925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása