Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Első ovis évzáró

2011.05.28. 19:20 - L.Moni

Címkék: ovi évzáró

Tegnap délután volt.

Már hetek óta készültek rá, verset tanultak, énekeket. A tánc csoporttal cicusom még koreográfiát is betanult. A csoportszoba ajtajára már napok óta ki volt írva, hogy a szülők ne felejtsék el bevinni pénteken az ünneplő ruhákat.

Délután fél négyre kellett mennünk. Mire odaértünk már szépen fel voltak öltöztetve a gyerekek, izgatottan járkáltak a szobában (nem bírtam ki, belestem hozzájuk). Az idő csodás volt, sőt...... A beigért eső szerencsére nem érkezett meg, százágra sütött a napocska, volt vagy 30 fok.

A tánc csoport kezdett. Cicusom az első sorban volt. Édesen, izgatottan, ügyesen mozgott. Néha még a ritmust is sikerült eltalálnia :) Mentségére legyen mondva, hogy 2 táncóráról megint hiányzott és már régen gyakorolt. Képeket készíteni sajnos nem igazán tudtam, mert sok felnőtt volt és lehetetlen volt fotózni. Z-nek még nem mondtam, de tegnap délután éreztem úgy először, hogy tényleg kéne a géphez egy teleobjektív:) Sokkal jobb képeket lehetne vele csinálni.

A tánc után jött a kiscsoport előadása. Énekeltek, verset mondtak, mesét adtak elő. Fél órás műsorral készültek a kicsik az évzáróra/ballagásra. Könnyes lett a szemem ahogy néztem őket. Nagyon aranyosak és lelkesek voltak. Miután ők végeztek jött a középső és a nagycsoport. Na így egy kicsit (nagyon) hosszúra nyúlt. Gergőci nem volt hajlandó aludni,nyűglődött, ment volna oda a nővérkéjéhez, de nem lehetett. Ahogy vége lett az évzárónak odaadta cicus meg Linike az óvónéniknek a virágot, csináltunk pár fényképet is majd indultunk fagyizni.

Mindkét lány ujjongva fogadta a fagyi hírét. Kézen fogva sétáltak a közeli cukrászdába, mindkét csajszi fehér ünneplő blúzán meglátszott, hogy milyen fagyit ettek:))

Mikor hazafelé indultunk csinike már nagyon fáradt volt, hisztizett egy keveset, meg nagyon lassan tudtunk csak haladni, hisz hosszú volt neki a nap, elfáradt nagyon.

Sajnos jövőre újra kiscsoportos lesz, mert szeptemberi születésű. Ebben az oviban az a szokás :( Amiatt nem reklamálok, mert a legkedvesebb kis barátnője, Linike, is marad vele a csoportban. Így sokkal jobb lesz neki. Az a plusz 1 év meg sajnos így is úgy is kell mert szalajtós.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr332939446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása