Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Fáj a lába csinikének

2011.05.18. 21:46 - L.Moni

Pár napja panaszkodik rá, de sok gondot nem okozott.

Eddig:(

Tegnap délután mikor mentem érte láttam az arcán, hogy gond van, ráadásul sántikálva jött felém. Az óvónéni is jött elém és mondta, hogy alvásból sírva ébredt és fájlalta a lábát. Masszírozták neki, próbáltak segíteni de sajnos nem sokat tudtak. Behisztizett és ráállni se nagyon akart. A hazafelé út nagyon hosszú volt neki (igazán szólhattak volna telefonon, hogy fájlalja a lábát és ha tudok menjek érte kocsival mert nem áll rá) Hol a nyakamban ült, hol csak fogtam, hol sétált mellettem. Végig sírta az utat. A háznál kapott fájdalomcsillapítót. Miután hatott lenyugodott és jól érezte magát. Azért a hisztit nem mulasztotta el.

Reggel sírva kelt és újra fájlalta. Kapott fájdalomcsillapítót ami túl hamar hatott, gyanítom volt a "nagyon fáj és nem tudok menni" mellett egy nagy adag hiszti is. A gyógyszer hatóideje 40-50 perc és nem 5 perc. Oviba nagyon akart menni, így elengedtük.

Oviból megint sírva jött elő. Irány a doki.

Alaposan megvizsgálta, kérdezgette csincikét majd kaptunk beutalót a Heim Pálba az ortopédiára.

Holnap kora reggel ott kezdünk.

Kíváncsian és idegesen várom, hogy mit fognak mondani.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr222915126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása