Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Anyu ezt írd bele az izébe :)))

2011.05.13. 17:05 - L.Moni

Címkék: ügyes nagylány

Ez a mondat hagyta el az én drága törpcicusom száját pár napja. Hazafelé sétáltunk az oviból és Ő lelkesen megállta az út szélén ha autót látott, az úttesten se szaladt át hanem szépen megvárt, majd szétnézett és csak akkor indult el mikor már biztonságos volt.

Nagyon büszke volt magára:) (na meg én is rá:) ) ezért kért meg, hogy leírjam. Mert tudja ám, hogy ez a blog nekik íródik:) Néha kéri, hogy ebből olvassunk neki mesekönyv helyett. Szereti nagyon újraélni ennek segítségével a történéseket:)

Napról-napra szembesülök azzal, hogy Ő már nem kicsi lány, hanem a nagy lány kategóriába tartozik lassan.

Egyre inkább alakul a személyisége, imád hisztizni az tény de nagyon okos. A 4-7 éveseknek való gyakorlófüzetet szuper gyorsasággal és szuper lelkesedéssel oldotta meg. Igényli a fejlesztő foglalkozásokat:) Épp ma rendeltem meg egy tucat feladatlapot neki, hogy legyen mit megoldani a következő hetekben.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr912901239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása