Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Krándulós szombat

2011.04.07. 11:17 - L.Moni

Nem igazán tudtam ideülni mostanában a gép elé, pedig nagyon szerettem volna írni. Most hátha sikerül:)

Szombaton csavargós napunk volt. Voltunk dinókiállításon és sétáltunk egy hatalmasat a Kopaszi-gáton. Nagyon jól sikerült kis nap volt.

A dinókiállítást cicusunk szerette volna megnézni de nagyon már jó ideje. Mikor láttam az időjárás előrejelzést akkor úgy döntöttem, hogy szombaton megnézzük. Igazán örült neki csinike, mostanában a dinó mese a kedvence és így, hogy most láthatta is az állatokat, még nagyobb élmény a számára. Mondjuk az apja kicsit undok volt vele. volt ott egy kisebb dinó ami közel lett rakva a korláthoz, sikerült meggyőzni Grétit, hogy simogassa meg én meg fotózom, erre Z megijesztette Őt de nagyon. sírt a kis drágám, az apja meg csak nevetett. Sajna vannak elég idétlen tréfái, nemhiába, sokadik gyerekkorát éli. Nagy nehezen lenyugtattam cicust és még fotó is készült :) Igaz csak velem és az apja még csak hozzá se érhetett:))

A kiállítás után találkoztunk Gabival, visszaadtuk neki a lakáskulcsát, ebédeltünk és irány a gát:)) Mindkét törp imádta:)) Cicus rohangált, folyton kavicsot dobált a Dunába, Gergőke pedig hatalmas lelkesedéssel és egy gyík gyorsaságával mászott a fűben. Jó volt végre a napsütés, a friss levegő és a családi program:)

Történt sajnos egy kis baleset is, csinike leesett a hajós mászókáról és egy kis darabon felrepedt a szája, szerencsére nem vészes, hamar feledtette a fájdalmát a jó idő.

Már kora este volt mikor hazaértünk. Mindenki kellemesen elfáradt, de megérte:))

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr102806788

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szitakötő | 2010-9 | TAVASZ 2011.04.10. 23:41:08

Szitakötő folyóirat lapozható változata

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása