Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Fülbevalós csinimini

2011.02.18. 13:09 - L.Moni

Címkék: szép ügyes fülbevaló

Már lassan egy hete kapta.

Még régen, születésekor kijelentettük, hogy csak akkor kap fülbevalót ha Ő maga kéri. Most jött el az idő, egyre többet kérdezgetett róla és pár napja már határozottan mondta, "fülbevalót szeretnék".

Elmondtuk neki, hogy mit fog érezni, hogy egy kicsikét fájni fog, hogy pár hétig az a fülbevaló lehet csak a fülébe amit ott választ, mert az orvosi fém és nem fog tőle begyulladni a fülecskéje. Megértette és még mindig szerette volna.

Így szombaton felkerekedtünk családilag és elmentünk Beához a kozmetikushoz hogy betegye csiripcicusnak a fülbevalókat.

Nagyon meg volt illetődve a kicsi lány. Csak nézett a nagy szemeivel érdeklődve de alig szólalt meg. Bea mindent elmondott neki, mikor mit miért fog csinálni.

Ügyesen kiválasztotta cicus a fülbevalót és türelmetlenül várta, hogy be is legyen neki téve.

Kicsit megszeppent mikor az első bekerült. A másik fülénél már kérte a kezem, hogy fogjam meg az övét. Nagyon-nagyon ügyes volt. Miután be lett téve mind a két fülébe a kiválasztott fülbevaló max 10 másodpercet sírt. Megnézte magát a tükörben és büszkén csillogó szemmel állapította meg, hogy milyen jól áll neki:))

És tényleg.

Gyönyörű vele, na meg nélküle is az volt:))

Olyan nagyon büszkék vagyunk rá, igazi nagylány aki hiszti nélkül viseli a fájdalmat. Kibírja, hogy nem piszkálja a fülét, mert a Bea azt mondta neki, hogy nem szabad mert akkor begyulladhat.

Már megszokta, hogy a fülében van és mi is megszoktuk, hogy változott egy kicsit. csajosabb lett sokkal, pedig eddig is az volt:))

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr432670341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása