Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Ma úszás van!

2011.02.09. 12:47 - L.Moni

Címkék: úszás fáradt lelkes

Csillogó szemmel mondta ezt ma reggel csincibaba:))

Nagyon-nagyon szeret úszni járni. Várja a szerdákat, ez a kedvenc ovinapja. Mehet megint az uszodába:)). Lelkesen kérdezi, hogy mindent elraktam-e neki. Egyszer sajnos kimaradt a táskából a papucsa és nagyon rosszul esett neki. Már kapott szilikonos úszósapkát, olyat mint ami a többieknek van. Nagyon büszke magára, hogy kiscsoportos létére a nagyokkal jár úszni és bizony Ő is kapja a sok szép dicséretet nem csak a nagyok:)))

Eszméletlen fáradt mikor visszaérnek, általában elalszik a buszon és úgy ébresztgetik az óvonénik, hogy megérkeztek az ovihoz. Engem meg rögtön keres, na meg valami ennivalót mert farkaséhesen kerül elő:))

Ma délután megyünk érte Gergőcivel és persze autóval, hisz olyan fáradt, hogy nem bírná a hazafelé utat sétálva. Kíváncsi vagyok mit fog mesélni.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr582648971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása