Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Azt a válogatóst..........

2011.02.09. 13:51 - L.Moni

Címkék: étel válogatós szopi

......kisPasit!

Ő sajnos ebben is különbözik Grétustól. Cicus a kezdeti nehézségek után ügyesen szokott az új ízekhez és ette a finomságokat. Nahát a pöti nem. Ő válogat. A gyümölcsök azok jöhetnek. Bármilyen, szinte bármikor (na jó nem bármikor, sokszor először a cici aztán desszertnek egy kis gyümölcs) de zöldség az csak módjával vagy inkább sehogy.

Ma a zöldborsót gondoltam megkóstoltatom vele, mivel az igen babrás és én ismerem a kisfiamat egyenlőre csak az üvegessel próbálkoztam. Úgy gondolván ha bejön neki akkor bizony majd átpasszírozgatom én neki. Hisz szereti a főztöm na meg örömmel is főzök neki. Hát nem hazudtolta meg magát a törpHerceg. 2 azaz Kettő kanál főzeléket megevett majd elkezdett öklendezni és onnantól kezdve nem fogadta el. Kapott gyümölcsöt ezt meg délutánra feljavítom egy kis almával, na jó, sok almával. Hátha úgy elfogy.

Ha ilyen válogatós marad a kicsikém akkor még 1 éves korára se lesz kiváltva egy szopi se:))

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr552649102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása