Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Lego city

2011.02.05. 15:08 - L.Moni

Címkék: játék lego

Nem is tudom ki miatt kezdtük el veszegetni. Az apja vagy a gyerek miatt.

Mindenesetre megbeszéltük, hogy hónapról-hónapra, apránként bővítjük a legokészletét a gyerekeknek. Mivel már a lego duploból nagyon sok van és csincike már kinövi lassan, kisHercegnek meg ami van bőven elég lesz, az 5 éves kortól való Lego cityt kezdtük el gyűjtögetni.

Kicsi lány nagyon ügyes, a nagyoknak való apró legót hipp-hopp összerakja a képek segítségével. Nagyon tetszik neki, lelkesen játszik vele.

Na de az apja.................

Visszatért a gyerekkorába. A lego dobozát nem szabad kidobni, mert egyszer még szükség lehet rá. Azon gondolkozik, hogy miként legyen egy legoszobánk, esetleg egy legosarok is megteszi de biztonságos legyen és ha jönnek hozzánk cicus barátai ne vessék majd rá magukat, mert akkor tuti eltünnek majd alkatrészek. Csipcsrip csak felügyelettel és engedéllyel játszhat vele, mert az KINCS. Így csupa nagybetűvel. Már nézegeti az újabb és újabb járműveket, sorozatszámokat. Mondtam neki, hogy lehet venni kéne majd alapot amire tudunk építeni, kapásból mondta az árát:))

Na így a poszt végére ki is derült, hogy az apja miatt van/lesz legonk. Amivel nagy ritkán majd a gyerekek is játszhatnak, akik ráadásul nagyon jó ürügyet szolgáltatnak arra, hogy meg lehessen venni:)))

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr902640213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása