Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Visszatekintő 2010

2010.12.31. 07:20 - L.Moni

Címkék: 2010 hónapról hónapra

Csak pár rövid mondat az elmúlt évről

Január - Megtudtuk, hogy Pötikénk kisfiú :). Ledöbbenés az úszáson, csibike már mehetne a nagycsoportba mert már kellően megnőtt hozzá.

Február - Grétit egyre jobban érdekli az írás, a betűk. Önszántából megtanulta, hogy melyik betű hol van a laptopon:). Egyre többet jön és lelkesen segít nekem a konyhában. A főzés szeretetét azt hiszem sikerül belenevelnem:).

Március - csiripcica úgy döntött elég a pelenkából. Ügyesen és önállóan használja a bilit:) Pötilesen voltunk, Z is hosszan gyönyörködhetett végre a pocaklakónkban.

Április - Alakul cicus játszótere, megkapta a csúszdát. Hosszas vadászat után Lengyelországból rendeltem meg. Óvoda első kör-beiratás. Szobatiszta napközben teljesen a kicsi lány.

Május - Gréti megtanult egy szép hosszú verset. Csak nekem, anyák napjára:) Kicserélték a nyílászárókat. Óvoda második kör, cicust nem vették fel. Fellebeztünk.

Június - Hosszú hónapok után újra birtokba vehettük a gyerek és hálószobát. Pocaklakónk legnagyobb bánatunkra nem bújt ki a kiírt napon, és még jó darabig :)

Július - 2.-án 18:29-kor végre megszületett Szász Gergely Zoltán. Immár kétgyerekes anyuka vagyok. Törpcsini rajong a tesóért de minket büntet. Óvoda harmadik kör, fellebezést is elutasították.

Augusztus - Kiválasztjuk a csanát ahová csiripcsajszi járni fog. A döntésbe maximálisan Ő is be lett vonva. Gergőke rohamtempban fejlődik:) Kiderült számunkra, hogy Ő a szokások embere, minden változást nagyon nehezen fogad.

Szeptember -  Kicsilány ügyesen beszokott a csanába az Andi nénikhez. Nagyon megszerette rövid idő alatt. A harmadik születésnapjára rendeztek neki ott egy kis bulit:) Óvoda negyedik kör, hívak miért nem viszem csinit beszoktatni. Merthogy felvették. Nehéz döntés. Átjön Grétike a helyi oviba. A ház körbe lett szigetelve.

Október - 3 nap altt átszokott Grétike a helyi oviba. Össze se lehet hasonlítani a csanával de kicsi lány szereti. Ebéd után rendszeresen hazahozom. Gergőke végigalussza az éjszakákat, elkezdtünk vele úszni járni. Csiripcica meg táncórákra jár :)

November - Grétike úgy döntött csak délután hozzam el az oviból. Vérvételen voltam vele, sajnos vérszegény, vasat kell szednie :( KisHerceg pörög-forog, próbálkozik a kúszással :) Családilag kirándultunk Nagykarácsonyba a Mikuláshoz.

December - Grétikénknek kétszer egymás után középfülgyulladása volt. Két antibiotikum kúrát csinált végig 2 hét alatt. Gergőke is elkapott egy fránya vírust. Napokon keresztül magas volt a láza, neki is antibiotikum lett a vége. Z is elkapta na meg én is. Az én csípőm és vállam bekattant. Két napig szinte mozdulni se tudtam még jó, hogy hétvége volt és Z segített a gyerekek ellátásában. "Szeretetcsekk" gyorshajtásért. Elromlott a bojler, cserélni kellett. Ma éjfélkor lesz 17 éve, hogy találkoztunk Z-vel :)

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr162511208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amina09 2011.01.01. 10:42:40

Boldog új évet az egész Családnak!!!

Szép kis összefoglalót írtál, összeségében szerintem jó évetek volt! a következő legyen még jobb!

puszi
A és I


süti beállítások módosítása