Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Már megint....

2010.12.20. 16:57 - L.Moni

Címkék: orvos fülfájás antibiotikum

....orvosnál voltunk:(

Pénteken hívtak az oviból. Csiripke lázas, hozzam el. Rohantam érte. Hívtam a dokit. Ő péntek délután már nem rendel, ha nagyon rosszul van vigyem az ügyeletre. Sajnos megint a füle fájt cicusomnak:( Kapott lázcsillapítót, nem nagyon mozdult lejjebb a hője. Z addig ment boltról-boltra míg sikerült beszereznie gyógysapkát. Az segített a fülének. A lázát pedig a hűtőfürdő sikeresen lehúzta. Hívtuk az ügyeletet, mi legyen. Közölték csak akkor vigyük ha 39 felett van a láza és sír a fájdalomtól. Különben nem foglalkoznak vele.

Szombat napközben egész jó volt de estére megint nagyon fájat a fülecskéje. Csak sírt és sírt. Z már indult volna vele az ügyeletre mikor beájult és nem is igazán ébredt, legalábbis nem a fájdalomra.

Vasárnap már randalkázott napközben és szerencsére aludt velem és Gergivel ebéd után. Miután felébredt összefutottunk barátnőmékkel. Ki kellett cserélnünk pár ajándékot. Báló dolgai nálam voltak Cicus dolgai meg Veránál. Beszélgettünk egy jót a gyerekek meg jót játszottak ráadásul Grétike megevett 1 egész hot-dogot. A héten első alkalommal evett jól! Este otthon vettük észre, kifakadt a jobb füle :( Na bumm...............

Az éjszaka többször felsírt, felsikított. Ő a fájdalomtól szenvedett én meg a tehetetlenségtől.

Reggel vittem a fülészetre. A háziorvosánál nem is voltunk, minek. Úgyis lecseréljük, olyanra aki péntek délben nem azt mondja, hogy oldjam meg, hanem legalább tanácsot ad melyik kollégája tud minket hirtelen fogadni. Na de a mai naphoz visszatérve. 2,5 órát ! várakoztam egy beteg, lázas gyermekkel a fülészeten, Gergi is velünk volt, angyali türelemmel viselte a helyzetet. Pedig még csak meg se bírtam ott szoptatni mert nincs egy ici-pici kis szoba sem ahol lehetne. A biztonsági őr meg flegmán közölte, hogy oldjam meg ahogy akarom de nyilvánosan nem szoptathatok mert ez közintézmény. Nem mintha akartam volna, de akkor is............

Miután bementünk megnézte a doktornő cicus fülét, a jobb kifakadt de a bal is be van gyulladva. Kapott egy jóval erősebb antibiotikumot. 5 napig kell szedni. Ha ezután is lesz panasz vissza kell menni. Remélem karácsonyra rendbejön csiripcica.

Most alszik Ő is meg Gergőke is. 6-kor legkésőbb ébresztem őket mert másképp nem lesz éjszak alvás. De már olyan fáradtak és nyűgösek voltak mind a ketten, hogy rájuk fér egy kis extra alvás :)

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr952528261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása