Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Ez a hónap nem a mi hónapunk :(

2010.12.11. 15:22 - L.Moni

Címkék: pénz kiadások elmaradt nyaralás

Legalábbis az anyagi részét illetően.

December 3.-án kapott Z egy csekket a Vas Megyei Rendőrfőkapitányságtól. TizenX évi száguldozás után most lefotózták. Elég sokkal. 45000-es a "szeretetcsekk". Szerencse, hogy januárban is ráérünk kifizetni

Tegnapra pedig a bojlerünk romlott el. Egy sok-sok éves darab:( Javítása nem sokkal kerül kevesebbe mint venni egy újat 2+5 év garanciával. Azt viszont nem halogathatjuk mert hát fürdeni, mosogatni kell minden nap.

Na de így karácsony előtt nem túl könnyű egy bojler árát előhúzni a zsebből. És akkor most jön képpbe az oly lassan gyűlő, de lelkesen kuporgatott kis pénzem. Na nem magamnak kuporgattam ám önző módon, hanem titkon egy családi nyaralásban reménykedve, mindannyiunknak. Ha minden hónapban tudtam volna még hozzárakni, akkor jövő szeptemberben el tudtunk volna menni az utószezonban egy hétre Korfura. Négyesben. Mert mióta meséltünk róla Grétikének na meg a fotókat is látta, szeretne oda eljutni. Mi meg visszatérni:) Mert, hogy olyan csodás sziget, rengeteg látnivalóval. Igazán csodás emlékeink vannak róla :) Szóval a nyaralásra kuporgatott pénzemből meg lesz véve a bojler. A nyaralás meg így ugrik nagy valószínűséggel. Mert Z nem gyűjtöget "ilyenekre". Csak elmenni és élvezni szereti. Előre tervezni nem igazám. Ez meg nagyobb kiadás lenne. Előre kell rá spórolni.

Ez van, ezt kell szeretni:( és most nem keseregni akarok ám. Mert tudom, hogy rengeteg család van akik nem nyaralásra gyűjtenek. Akik ha valami tönkremegy nem tudják lecserélni. Én nem panaszkodhatom.

Csak olyan jó volt álmodozni az első családi nyaralásunkról és azzal, hogy tudtam egy keveset félretenni egész elérhetőnek tűnt.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr542509028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása