Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Doktornéni

2010.11.15. 13:12 - L.Moni

Címkék: mérés beutaló doktornéni szuri vérszegénység

Ma voltunk Doktor néninél. Gergőke megkapta a 4 hós oltást, Grétike meg a bárányhimlő elleni szurinak a 2. felét.

Mindketten le lettek mérve.

Gergőci 70 cm 7, 78 kiló szép nagy baba:) Két szurit is kapott, hősiesen viselte. Írt fel a doktornő neki ecsetelőt a fogára, mert a dentinox nem igazán hat. Kapott még vascseppeket mert, hogy elég sápadtka és nehogy vashiányos legyen.

Grétike 103 cm és 16 kiló. Csodálatosan nyugodtan viselte, hogy megszúrják. Mosolyogva nézte közben a doktornőt és mesélte neki, hogy Ő már oviba jár és mi a jele:) Megálapította a doki, hogy Grétike is elég sápadt, aztán mikor kiderült, hogy én vérszegény voltam gyereknek, akkor adott beutalót laborba. Vér és vizelet vizsgálatra. Neki is szednie kell a vascseppeket. Remélem, hogy nem lesz gond vele. Én nagyon utáltam hetente injekcióra járni, remélem Őt nem kell hordanom.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr512449982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása