Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Na milyen nap van ma?

2010.11.13. 11:29 - L.Moni

Címkék: hiszti világnap

Hát a hiszti világnapja.

Legalábbis Grétike úgy döntött, hogy ma ünnepli ezt a napot:(

Hajnali 5-kor kelt, sírva, hisztizve és gyakorlatilag azóta csak akkor nem üvöltött mikor evett. Hisztizett reggel, hogy kapcsoljak mesét, hisztizett mert nem az a mese volt amit szeretett volna. Hisztizett mert fel kellett öltözni úszáshoz, hisztizett mert ki kellett menni az autóhoz. Hisztizett mert bele kellett menni a vízbe, hisztizett mert ki kellett jönni belőle, hisztizett mert feladatokat kellett volna csinálni. Hisztizett a szaunában, hisztizett újra öltözés közben, hisztizett a boltban reggeli vásárlás közben, hisztizett hazafelé.

Szóval minden lehetőséget kihasznál a hisztire. Elég nehéz így a nap, mondjuk most csodával határos módon nem üvölt.

Iszik.

Remélem még vagy fél óráig ezt teszi.

Aztán meg majd várjuk az estét és az alvást.

Akkor legalább nem lesz hiszti. Reméljük legalábbis.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr72446005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása