Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

3 hónap, 3 hét, 3 nap

2010.10.26. 15:01 - L.Moni

Címkék: becenevek ügyes fejlődik gergőci

Telik az idő. Gergőcink csodásan fejlődik:)

Az éjszakai szopik megszűntek. Ha felébred akkor csak bújni szeretne vagy épp a fránya fogacska ébreszti fel. Aludni imád:) A déli nagy alvására szabályosan rákészül:) Szopi, kéri az öltöztetést (polár rugi, sapka, zippes takaró) majd bele a mózesbe és ki a teraszra. Rövid idő alatt elalszik. Van, hogy 2 órára, de van, hogy 4-5 órát szundít:)

Próbál forgolódni, több / kevesebb sikerrel.

Grétikét imádja. Rajongva lesi.

Haramiáskodik. Ha valami miatt rászólunk cicusra, rögtön kontrázik a kis manó:)

Imádja hallani a saját hangját. Sokat szokott dumálni, sikongatni. Próbál utánozni minket. Próbálja formázni a szavakat. Ha meglátja az apját vigyorog és "aba, abbbba" mondogatja:)

A fürdés a nap fénypontja nála. Bármennyire nyűgös és fáradt, ha este elkezdem vetkőzetetni máris vigyorog. A kádjában pedig hatalmasat pancsizik:). Víz nem sok marad benne, a padlón és rajtunk viszont annál több található:)

Gyönyörű a mosolya, a tekintete.

Nem lehet nem szeretni:)

Nagyon nyugodt baba még mindig. Csak akkor nyafka ha valami gond van. A nem megszokott dolgoktól tart. Ha valami más, mint az addig általa megszokott és megszeretett azt nagyon nehezen fogadja. Ennek volt szerencsére egy ellenpéldája:) Kaptunk kölcsön barátnőméktől egy pihenőszéket. Mikor beleraktam első nekifutásból sírni akart. Már görbült lefelé a szája majd hirtelen rájött, hogy az nem is rossz dolog és mosolygott. Azóta szereti:)

Beceneve van egy pár. Gergi, Gergőci, kis herceg, Törpe terrorista, NyafkaManó, Szőke szépség, Nagyfiú. Törppicúr, Szőke herceg. KandúrBandi, cicista.

Talán nem lesz annyira cumis,mint cicus volt. Van, hogy nagy ívben repül a cumija és már csak azt látjuk, hogy a kezét tömi be a szájába:)

Állandóan ülne. Sőt, ha esetleg úgy emeljük fel, hogy meg tudja támasztani a lábát akkor állni akar:) Na de ez még egy kicsit korai.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr52400501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása