Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Elmúlás Grétiszemmel

2010.10.25. 17:12 - L.Moni

Címkék: szeretet elmúlás önzetlen

Egy nagyon kedves barátnőmnek elment az apukája. Mikor megtudtam, megkönnyeztem. Grétike érdeklődve kérdezte, hogy miért sírok.

Elmondtam neki, hogy a kis barátja nagypapája meghalt és mostantól az égből, az Angyalkák mellől vigyáz Bálóra és Mírára.

A kicsikém próbálta megérteni, hogy miről is beszélek de nem ment/megy neki.

Nagyon foglalkoztatja ami történt. Tegnap az udvaron egyszercsak odajött hozzám, kezében a kis piros vödrével és azt mondta, hogy abban az Ő általa kikevert csodagyógyszer van és vigyük fel a Báló papájának az angyalokhoz. Az majd meggyógyítja és újra köztünk lesz. Szomorú mosollyal öleltem magamhoz:( Nem érti, hogy a bácsi már soha többet nem jön vissza.

Ma hazafelé sétálva az oviból megkérdezte, hogy elmegyünk-e most a kis barátaihoz. Merthogy szerinte most nagyon jó lenne ha ott lenne velük. Legalább nem éreznék, hogy mennyire hiányzik nekik a papájuk.

Annyira okos és ügyes a mi kicsi lányunk.

Nem mondtunk neki egy szóval se ilyet, és most Ő mégis úgy érzi ez lenne a helyes.

Tele van önzetlen, őszinte szeretettel.

Csak sokáig így maradjon.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr712397875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása