Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Táncóra

2010.10.20. 10:13 - L.Moni

Címkék: tánc tetszik hip hop különóra

Az oviban minden héten kedden van délután táncóra. Cicust beirattuk és Ő lelkesen jár az én kiséretemben. Nagyon tetszik neki, itthon mutatja a feladatokat amiket ott csinálnak. Eljönni alig akar az óra végén. Vannak gyerekek akiknek megmondták, hogy egyenlőre ne járjanak, mert még nem elég érettek rá. Nos cicusnak ilyet nem mondtak:))).

Ez igazán neki való:)

Ugrálhat, rohangálhat sokat. Tanulnak lazító gyakorlatokat, lépéseket. Olya hip-hop jellegű tánc ez.

Ennek jobban örülök. A csanában csak néptáncra lett volna lehetőség, de az annyira nem a Grétike vérmérségletéhez való. Valahogy nem tudom Őt elképzelni csípőre tett kézzel, népdalokat énekelve, abroncsos szoknyában.

Ő inkább egy laza, vagány csajszika:)

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr422385482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amina09 2010.10.23. 19:08:29

Elképzelem Grétit! :) Nagyo cuki lehet :)


süti beállítások módosítása