Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

2:20

2010.10.02. 13:34 - L.Moni

Címkék: alvás gergő ölelés ébredés bújás

Ha Gergőci keveset tud velem lenni érdemben napközben, akkor ébred hajnalban. Pontosan 2:20-kor. Nem kér enni, nem fáj a pocija. Egyszerűen csak engem akar. Olyankor a mellkasára teszem a kezem, Ő a két kis kezecskéjét rákulcsolja és boldog sóhajjal, édes félmosollyal az ajkán visszaalszik. Ha megpróbálom elvenni a kezem, rögtön utána mozdul.

Hiányzom neki. Ő is igenyelné a sok bújást és ölelést és ezt napközben nem mindig tudom megadni neki.

Ha cicus itthon van, akkor azért nem mert Grétike féltékeny.

Ha meg Gréti oviben akkor Gergőci próbálja kipihenni magát és rendez maratoni alvásokat. Olyankor gyakorlatilag csak enni kel fel és már alszik is vissza. Gyorsan sokat elvel működik:)

Így maradnak a hajnalok. Akkor csak a övé vagyok. Nem nyafizik Gréti, nem kell mással foglakozni. Csak Ő van és Én.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr212339318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása