Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Meglepő fordulat

2010.09.23. 16:17 - L.Moni

Címkék: dilemma levél ovi csana

Tegnap ajánlott levelet kaptunk a Szigetszentmiklósi önkormányzattól.

Azt írták, hogy cicusunk mehet be miklósra oviba, mivel a június 24.-ei ülésen megszavaztak konténeres bővítést. Ez hamarosan elkészül és bírtokba vehetik a gyerekek. Köztük cicusunk is, ha igényt tartunk rá.

Hát, nagy dilemma.

1 hónappal ezelőtt nagyon-nagyon örültem/örültünk volna ennek a levélnek.

Na de most......................

Cicus végre beszokott a csanába. Szereti Andi néniéket. Ha ovinap van boldogan megy, de az anyanapokon eszébe se jut említeni, hogy menne. Szüksége van rám, még többször igényli a velem való együttlétet mint heti 2 nap. 

Elég drasztikus lépés lenne kíszakítani egy társaságból, ahová végre beszokott.

Igaz az ovi sokkal olcsóbb megoldás, nem havi 33000 ft-ba kerülne, csak 10000-be. Bent van miklóson. Minden nap kéne hozni-vinni csinikét. Ráadásul most ha ott kezdi el akkor vajon már az iskoláig oda kell járnia? Mert míg itthon vagyok Gergőcivel megoldható, de ha megyek dolgozni már nem.

Na majd kiderül. Megpróbálok eljutni a 28.-i szülői értekezletre és akkor okosabbak leszünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr762318237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása