Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Az első szülői

2010.08.31. 09:59 - L.Moni

Címkék: első szülői beszokás csana

Már hetekkel ezelőtt kézhez kaptam a "meghívót".

A csanában szülői értekezletet tartottak, hogy mindent tudjunk mire indul az év.

Jaj de nagyon furcsa volt elmenni az én kis csodacsibém első szülői értekezletére. Megkönnyeztem rendesen ám itthon. Még csak most született és már azt kell írogatnom egy papírra, hogy milyen tornacipőt vegyünk, hogy kell pörgös szoknya a népi tánchoz és hogy beszéljük meg és döntsük el apával, hogy járjon-e a kicsi lány angolra hetente 1 alkalommal.

Persze mi estünk be utolsónak, egyszerűen nem bírok időben elindulni a két gyerekkel. Pedig 3 óra előtt elkezdtem a készülődést, mégis sikerült 8 percet késnem. Már hívtak, hogy odaérünk-e egyáltalán (pirul)

Grétuska egy kedves nénivel kézműveskedett mi meg megbeszéltünk mindent.

Nem sok dolgot kell bevinni neki a kezdéshez. Az ágyneműt, fogkefét, törölközőt, egyéb tisztasági dolgokat mind a csana biztosítja. Még a mosásukról is Ő gondoskodik.

Csibe jele a gomba lesz. A drágám választotta :)

Holnap, szeptember 1-én kezdjük a beszokást.

Délelőtt 10-re megyünk és délig maradunk. Csütörtökön már kicsit hosszabb időre maradunk. Jövőhéten meg már megpróbáljuk, hogy ott is aludjon csincike.

Remélem könnyen fog menni a beszokás.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr332260894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása