Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Beájult

2010.08.24. 14:07 - L.Moni

Címkék: játék barátok alvás kirándulás tőserdő

Gergőci.

A hétvége igen mozgalmasra sikeredett és Gergőcink nagyon nem bírta.

Pénteken Tőserdő. Gréti élvezte, játszott, rohangált, fagyizott. Pörgött ezerrel. Ki is fáradt kellően estére:)) Gergőkénk viszont szenvedett:( Nem a megszokott környzet. Túl sok ismeretlen arc. Egyszerűen nem tudott pihenni. Kétségbeesetten sírt, folyton cicit kért. Hazafelé az autóban aludt csak. Ott max 10 percekre beájult.

Szombat és vasárnap meg fájt a pocakja. Pénteken a folyamatos cicizés eredmény a túlevés és ezáltal a pocakfájás lett:(

Vasárnap délután hirtelen ötlettől vezérelve elmentünk barátnőmék új házát megnézni. Szitu hasonló, mint pénteken. Gréti eszméletlenül jól érezte magát. Sárlevest főztek, vizicsatáztak, veszekedtek, puszilkodtak. Most teljes volt a csapat. Míra,Báló, Zsozsi, Gegi, Gréti. Hatalmasat játszottak:)) Gergőke meg szenvedett. Pedig csak pár órát voltunk. De a pocakfájás megkeserítette a napját. 7 után kicsivel indultunk haza, Pötike bealudt az autóban és csak aludt, meg aludt és aludt. Egészen hajnai 4-ig amikor is megmozdult egy kicsit és gyorsan fel is lett ébresztve egy kis kajálásra. Majd aludt tovább reggel 7-ig.

Nem is alvás volt ez. Beájult a drága. Próbálta kialudni a zaklatott napokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr482243844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása