Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Hát ezért vannak a jó barátok

2010.06.26. 19:13 - L.Moni

Címkék: játék barátok beszélgetés hiszti

Tegnap Vera barátnőmék voltak itt nálunk:))

Cicusunknak igazi meglepi volt. Egy hiszti kellős közepén volt mikor megérkeztek. Mondtam neki, hogy jöjjön már ki velem meglesni ki jelzett a telefonomon. Na volt ám öröm ismét:) Vette fel rögtön a papucsát, persze hápogósan, és rohant eléjük. Próbálta elterelni a kapuból Titit és Kepit, mert emlékezett rá. hogy Báló és Míra tart tőlük.

A forgatókönyv a szerdaihoz volt hasonló. Volt játék, veszekedés, harapdálás, hiszti, nevetés. Felválltva. De azért nagyon jól érezték magukat:) Grétike meg talán lassan megtanulja, hogy attól semmi baja nem lesz a játékainak ha mások is játszanak vele. Elég önző sajnos mostanában.

Olyan nagyon jó volt, hogy eljöttek Veráék. Így legalább nem voltam egyedül és fordultam magamba, mert újra csak pár jósló fájást éreztem és mire kezdtem volna reménykedni, hogy hátha.................. Na addigra elmúlt.

Hm. Na sebaj. Repülő az égen, gyerek meg a pocakban nem maradt még:) Előbb utóbb csak kibújik ez a drágaság:)

Nem hiszem, hogy túl szórakoztató társaság voltam de szuperül éreztem magam. Megbeszéltük a forgatókönyvet, ha esetleg beindul a szülés, hogy is legyen. Hisz vagy Veráék, vagy Mesiék vigyáznak majd cicusra. Na meg Meli barátnőmék is a listán vannak ha úgy adódik.

Míra ízelítőt adott abból, milyen is lesz Gréti 3 év múlva. Egy gyönyörűséges hisztis kis csaj, aki örömét leli abban ha a kicsiket princelheti:)) Igazi nővér:))

5 előtt elmentek, mert még be akartak menni a kórházba Vera édesapjához látogatóba. Sajnos nem értek oda. 2 órát ültek a dugóban:(

Drága barátnőm nagyon szépen köszönöm, hogy itt voltatok.

Neked is meg Mesiéknek is. Örülök, hogy egymásra találtunk:)))

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr522112088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása