Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Jó kis meglepi volt csincinek

2010.06.24. 13:02 - L.Moni

Címkék: játék hiszti kint bent meglepi

Az utóbbi napok undok időjárása miatt szobaprogram volt. Ami valjuk be egy idő után roppant unalmas tud lenni. Hiába rajzolunk, festünk, gyurmázunk, mondókázunk azért kint sokkal jobban telik az idő.

Na tegnap végre sütött a nap és még meglepetés vendégei is voltak csincikének:))

Mesi barátnőm jött el Zsozsival és Gegivel. Volt ám nagy öröm:)

Az érkezésük előtt 2 perccel mondtam csak Grétinek a meglepit. Mikor meglátta, hogy kik jöttek hozzá majd kiugrott a bőréből. Rohant eléjük kinyitni a kaput. Hívta Őket rögtön játszani. Volt kacagás, veszekedésm hiszti, sírás, bünti na meg játék és játék.

Hatalmasat tomboltak végre. Kint és bent egyaránt. Az evés, alvás nem is igazán jutott eszébe egyik gyereknek sem. Ők játszottak mi meg aszisztáltunk, ugrottunk ha kellett. Vagyis inkább Mesi ugrott én meg tápászkodtam (pirul)

Este 7 után mentek el. Hatalmas hiszti után. Merthogy Zsozsi maradt volna még na meg Gréti is szerette volna ha maradnak a kis barátai.

Utána cicus hisztizett a fáradtságtól. Gyors fürdés, szúnyogírtás a hálókban és már altattam is. Nem volt 8 óra mikor elaludt és csak egyszer ébredt éjszaka és reggel 7-kor kelt:))

Holnapra is lesz neki meglepi. Akkor Bálóék jönnek. Vagy csak játszani vagy azért mert szülök és Ők vigyáznak csinikénkre:))

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr642106340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amina09 2010.06.25. 13:28:00

Jó kis nap lehetett!

Drága Móni! Drukkolok, hogy a kisfiútok mielőtt bújjon elő! Nem tudom mást írni, csak hogy kitartás! És persze, még Afrikában is várom a sms-t! ;).

Pusszantalak, és vigyázz magatokra!


süti beállítások módosítása