Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Elkészült................

2010.06.04. 11:18 - L.Moni

Címkék: alvás kész gyerekszoba

...................a fenti 2 szoba. Bepakolva, kitakarítva. Még szombaton. Már aznap este ott is aludt csinike a szobájában na meg mi is a hálóban.

Oké, még nincs teljesen kész. Függönyöket fel kell rakni (én azért se csinálom meg, kivárom Z mikor teszi vissza a karnist. Igaz ki van fúrva és így nekem is menne de azért sem) A falról hiányoznak a képek. A gyerekszobába egy kis vidámságot kéne vinni. De legalább már lehet ott aludni.

Cicus lassan kezd visszaszokni az emeletre de sajna nem a szobájába:(

Ha játékról van szó, akkor irány a gyerekszoba. Rögtön feltalálja magát. Na de ha alvásról akkor fogja a párnáját, takaróját, ügyeletes alvó plüss izéjét és átvonul a hálóba. Befekszik az ágy közepére és hív minket is aludni. Van, hogy elalvása után én vagy az apja átvisszük a szobájába de hajnalban megjeleni vagy épp áthív engem.

Nehéz menet lesz visszaszoktatni az egyedül alvásra.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr632055732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amina09 2010.06.05. 11:00:02

Nem lehet egyszerű ekkora pocival, kis tündérlánnyal és még egy ilyen házfelújítás kellős közepén lenni...
Tényleg aggódom Móni, nem terheled túl magad? Vigyázz magatokra!
Pocakfotót tennél fel légyszi???? légyszi légyszi légyszi!!! :)

L.Moni 2010.06.05. 11:03:20

@Amina09: Pihenek amikor csak tudok, a tempóm eléggé lassú. Ami másnak fél óra az nekem kettő. De nincs más aki megcsinálja, na meg inkább én szeretek pakolászni, rendezkedni:)
Oké, teszek fel pocakfotót a kedvedért. Még ma keresek képet vagy csináltatok Zolival:)


süti beállítások módosítása