Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Ha már itt ülök.....

2010.05.29. 08:11 - L.Moni

Címkék: takarítás festés szobatisztaság pelenka

.....és van még időm akkor írok egy keveset. Pedig lenni mit csinálni bőven.

A héten itt volt egy festő és megcsinálta a hálót. Falat lekaparni, glettelni, csiszolni, festeni és száradás után újra festeni. Hát nem egy Király Zoli minőségű munkát végez, de legalább kész a háló. Tegnap délután már takarítottunk Grétikével.

Bizony vele:) . Az ajtó azért lett olyan nagyon tiszta mert az alsó üvegeket Ő mosta le:). Na meg az ágy tisztításánál is segített. Meg mindent megtett azért, hogy ne érezzem úgy, hogy a túl nagy csend zavar:) Be se állt a szája. Csak mondta és mondta és mondta. Néha vegyítette egy kis hisztivel. De ezt sajnos már kezdem megszokni.

Ha ma kellően ügyes leszek akkor hosszú hónapok óta először a fent tudunk aludni az emeleten. Jó jó addig még sokat kell pakolni de azért reménykedem. Apa is várja már. Na meg cicusunk is. Ő főleg azért, mert akkor pelus nélkül aludhat a saját ágyába. Bizony, már itt tartunk. Nappalra teljesen szobatiszta a drága. Szól ha pisilni és kakilni kell. Ha elmegyünk valahová akkor is szárazon veszem le róla a háznál a pelust. Most már egyre messzeb merészkedünk nélküle. Az úszáson például már hetek óta nem visel úszópelust, csak a fürdőruhát:) A héten voltam orvosnál és akkor se kapott. Gond nélkül értünk vissza a házhoz. Pedig készültem teljes váltóruhával, de szerencsére nem volt rá szükség:)

Olyan nagyon büszkék vagyunk rá. Ő jelezte, hogy kész van rá és sikerült nagyon hamar elérnünk ezt a fázist. Már nem kell a pelenka. Biztos lesznek még balesetek, bármikor előfordulhatnak. De akkor is:)))))

Lassan venni kell a cipőt és indulnunk kell. Ilyenkor már a forgalom is nagyobb és a 9 órási úszást már nem kéne lekésni. Igaz van még egy óra 10 órától is:)

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr702039601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása