Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Elveszve

2010.05.13. 10:27 - L.Moni

Az utóbbi napokban kissé elhanyagoltam a blogírást. Sajna nincs rá idő. Itt van Grétikém, a felújítás a kert és emelett még a háztartás is. Na meg ugye csak a 8. hónapban vagyok. Ebből kifolyólag lassabban haladok mint szeretném. Folyton meg kell állnom pihenni.

A kert ásását már feladtam (pirul) Egyszerűen nem ment. Amúgy is napok óta be van kattanva a derekam és így mindig "rosszban sántikálok" az ásás meg még rátett egy lapáttal. Így azt befejeztem. Megelégszem a kisebb kerttel. De ott legalább van sikerélmény:)) Isteni finom a saját retek, hagyma. Már vannak ici-pici borsócskák is:)) A cukkini is kikelt és a krumpli is:) Semmiből sincs sok. Csak kisérleti jellege van idén a kertnek.

Az ablakosok végeztek. Lent a nappaliban is kicserélték amit kellet. Sokkal jobban néz így ki a szoba. Remélem most már a gombátlanítással és festéssel is haladunk. Utána még vár rám 2 hatalmas zsák gyerekruha amit ki kell mosni, vasalni. Pötikénk kapta egy netes barátnőmtől. Ezúton is köszi Niki:))

Grétikém nagyon édes. Mindenben segít, igaz közben megfűszerezi a napot egy-két-sok hisztivel. De ezen már meg sem lepődök. Pötikét nagyon várja. Sokszor puszilgatja a pocakot. Imádja rátenni a kezét, simogatni, érezni ahogy a kistesó rugdos:)) Mostanában sokat rajzol, fest. Kint az udvaron az aszfaltra, betonra, bent pedig papírra, füzetbe. Egyre jobban szereti ha nem könyvből olvasok neki, hanem saját történeteket találok ki. Tegnap este próbáltam az apját is rávenni erre, nem sok sikerre. Mesélt két mondatot és ossza be. Szegény kicsi lány meg rögtön fordult hozzám, hogy folytassam neki az apja meséjét. A bilizéssel jól haladunk. Egyre kevesebb a baleset. Már kint az udvaron is szól ha pisilni kell mert nagyon tetszik neki az új módszer:) Megöntözzük a füvet:)) A nagydolog is szép lassan alakulni látszik. Szól Ő , csak közvetlen előtte és akkor már nagyon-nagyon gyorsan kell szaladnunk. De az ovi utáni vágya nagyon-nagyon és így akar is. Rövid időn belül ez is teljesen oké lesz. Most már egyre többször elmegyünk a háztól pelus nélkül vagy ha esetleg adok rá akkor azt teljesen tisztán veszem le mikor visszaérünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr991999357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amina09 2010.05.14. 11:32:29

Móni, ne terheld túl magad! :( Mi az, hogy ásol??? 8 hónapban :(((.... ejnye ejnye, irgum-burgum. Inkább blogírással foglalkozz helyette ;).

puszillak

L.Moni 2010.05.14. 11:35:01

@Amina09: ásást már abbahagytam, nem bírom.
A többit is szép komótosan fogom csinálni, igérem:)


süti beállítások módosítása